POKEMON GO POKESTOPS

POKEMON GO Oyunun en önemli elemanlardan birisi olan pokestops ların ne olduğunu ve ne işe yaradıklarını inceliyeceğiz.Unutmayalım pokemon go oyununda her zaman bilgi açık olmanız gerekiyor.

Pokestoplar size yakın yerlerdeki tarihi mekanlar, büyük toplulukların oluşturduğu halka açık mekanlardır. Türkiye için konuşacak olursak Camiler PokeStop olarak geçiyor.

Haritanızdaki mavi yerlere bakacak olursanız bu mekanları bulabilirsiniz ve oyunu oynamak için bu mekanlar büyük önem teşkil ediyor. Yaklaştığınız zaman mavi simge şekil değiştiriyor ve bu simgeye bastığınız zaman halka şeklinde bir resim çıkıyor ve size özel itemler veriyor.

Size verdiği itemler arasında pokeball poke egg ve bir çok şey çıkabilir. Baloncuklara tıklayın ve itemlarinizi toplayın.

Pokestop'tan itemleri topladığınız zaman mor rengine dönüşecektir ve tekrar mavi olana kadar yeni itemleri yalnızca o pokestop için alamayacaksınız yakınınızdaki farklı pokestoplara gitmeniz gerekecektir.

5. levele gelene kadar genelde 3 tane poke topu verecektir. 5. level olduktan sonra revive ve potions gibi çeşitli itemleri alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder