Pokemon Go Exp nasıl yapılır

Pokemon Go Oyunundaki karakterinizin seviyesini arttırmak için pek çok yol mevcuttur.Pokemon Go Karakterinizin seviyesi ne kadar yüksek olursa karşınıza çıkacak pokemonların seviyesi buna bağlı olarak güçlenecek ve daha ender pokemonlar bulmanıza olanak sağlayacaktır. Pokemon Go Oyunundaki karakterinizin seviyesini arttırmanın En güzel yollardan bir kaçı GYM'lerde savaşmanız ve yeni ender pokemonlar yakalamanızdır.


 Pokemon yakalamak 100XP, pokemon evrimleştirmek 500XP, pokestop ziyareti 50XP, arkadaş GYM'e göre değişir, rakip GYM'e göre değişir. Tabiki sadece bunlarla kalmıyor başka fonksiyonlarla exp kazanmak mümkün ve olabildiğince hızlı seviye atlamak oyunda çok önem teşkil ettiği için exp oranlarınada dikkat etmeniz gerekir.

 Yeni pokemon yakalamak 500XP, excellent throw 100XP, great throw 500XP, nice throw 100XP, curve ball 100XP vermektedir. Yumurtadan pokemon çıktığında daha önce sahip olmadığınız pokemon çıkarsada toplam 1000 XP alırsınız. Lucky Egg Bizi takip etmenizin ayrıcalıklardan olan bu kısımda Lucky EGG adlı eşyanın çok önemli olduğunu söyleyebiliriz.

 Kullanıldığından itibaren 30 dakika boyunca fazladan XP almanıza yardımcı olan bu item incense yada lure module ile aynanda kullanıldığında level atlama bombardımanı yaşayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder